کد خبر 275457
۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷

اخطار پاکستان نسبت به سرکشی رژیم اسرائیل در منطقه

اخطار پاکستان نسبت به سرکشی رژیم اسرائیل در منطقه

پاکستان تاکید کرد که رژیم تروریستی اسرائیل به هیچ معاهده‌ی هسته‌ای بین‌المللی متعهد نیست و درگیری‌هایی که ایجاد می‌کند، کل منطقه را فرا خواهد گرفت.

به گزارش حیات، خواجه آصف، وزیر دفاع پاکستان امروز دوشنبه گفت که جهان باید نسبت به سلاح هسته‌ای رژیم تروریستی اسرائیل محتاط باشد.

آصف افزود که رژیم تروریستی اسرائیل به هیچ معاهده‌ی هسته‌ای بین‌المللی پایبند نیست و پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای یا هیچ توافق الزام‌آور دیگری را امضا نکرده است.

در همین زمینه، خواجه آصف تاکید کرد که پاکستان سیاست‌های سلطه‌جویانه علیه همسایگان خود را دنبال نمی‌کند، یعنی همان کاری که «اسرائیل این روزها آشکارا انجام می‌دهد».

وزیر دفاع پاکستان همچنین تصریح کرد که جهان غرب باید نگران درگیری‌های ایجاد شده توسط اسرائیل باشد، درگیری‌هایی که کل منطقه و فراتر از آن را در بر خواهد گرفت. او اعلام کرد که «حمایت جهان غرب از رژیم سرکش اسرائیل می‌تواند عواقب وخیمی داشته باشد.»

پیش از این، شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان، در تماس تلفنی با مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، تأیید کرد که کشورش «به عنوان یک دولت و ملت، در کنار ایران در برابر تجاوز ناموجه اسرائیل می‌ایستد».

شریف از جامعه بین‌المللی خواست تا موضعی عادلانه اتخاذ کند که احترام به حاکمیت کشورها را تضمین کرده و حملات رژیم تروریستی اسرائیل را متوقف کند.

منبع: المیادین

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha